PC&ConsolesGaming

Vampire Survivors va primi un mod co-op în august!

În încercarea de a îmbunătăți experiența de joc, Poncle, dezvoltatorul Vampire Survivors, lansează un mod gratuit de couch co-op într-un update nou, programat pentru 17 august. Această îmbunătățire va permite participarea a până la patru jucători simultan. Funcția unică a acestui nou mod constă în tranziția fără probleme între modurile co-op și single-player, fără necesitatea creării unei noi salvări. Orice deblocări obținute în timpul unei sesiuni co-op vor rămâne disponibile în salvarea single-player, asigurând continuitatea progresului.

Deși modul co-op oferă o șansă interesantă pentru jucători de a se bucura de joc cu prieteni, inamici sau chiar creaturile virtuale de noapte preferate, Poncle a subliniat că modul este total opțional. „Nu vrem ca nimeni să simtă că trebuie să joace co-op pentru a debloca și a vedea totul în joc”, a declarat un purtător de cuvânt de la Poncle într-un FAQ care abordează subiectul implementării acestui mod de couch co-op.

Interesant este că dezvoltatorul a decis împotriva adăugării oricăror noi achievement-uri în Vampire Survivors cu modul co-op. Această decizie se aliniază cu poziția dezvoltatorilor Poncle de a menține autonomia jucătorului, deoarece intenționează să evite forțarea jucătorilor în modul co-op pentru a accesa toate aspectele jocului.

Vampire Survivors va primi couch co-op într-un viitor update gratuit și cu siguranță va aduce un nou val de entuziasm printre fanii titlului. Dacă nu știi ce e jocul ăsta, dă-mi voie să îți explic. Pe scurt, Vampire Survivors este un joc roguelike inspirat de titluri clasice, iar scopul tău este să omori cât mai mulți inamici. Dacă te tentează să îl încerci, cel mai bine ar fi să te uiți la clipul de mai jos, deoarece cuvintele nu-i fac dreptate acestui joc. Mie mi-a plăcut mult și îl recomand oricui caută o experiență addictive, care este ușor de înțeles și jucat.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button