MORE

Valve vrea sa imbunatateasca Steam Support

Oricine a incercat sa contacteze pe cineva de la Valve, pentru a remedia o problema pe care o are la Steam, stie ca sunt sanse mai bune sa castige un dinozaur la loterie decat sa primeasca un raspuns prompt. Valve stie mult prea bine asta si vrea sa schimbe situatia.

Compania incearca, in mod activ, sa remedieze problema, dar nu este un proces simplu, din cauza volumului mare de cereri din partea numarului monumental de utilizatori. Valve a implementat deja un sistem automatizat de returnare a banilor ca un pas premergator pentru schimbari mai mari, care vor fi implementate atunci cand vor fi gata. Efectele pozitive sunt deja vizibile in satisfactia comunitatii, dar inca nu este suficient. Furcile au fost lasate la pamant, dar tortele inca mai sunt in mainile multimii.

Motivul pentru care Valve nu are inca o solutie de suport mai buna pentru Steam este ca una trebuie sa fie cosntruita de la zero. Momentan, compania incearca sa creeze un sistem automatizat pentru adresarea problemelor de securitate. Asta presupune multa munca si foarte mult timp, din moment ce nu pot apela la o solutie existenta deja pe piata. Au incercat, anterior, sa se foloseasca solutii dezvoltate de catre alte companii pentru a remedia problema, insa acestea nu erau concentrate tocmai pe rezolvarea dificultatilor utilizatorilor, ci mai mult pe a-i face sa renunte.

Nu exista inca o estimare pentru cand Valve va avea gata un sistem capabil sa adreseze problemele tuturor utilizatorilor, dar probabil va fi lansat inainte de Half-Life 3 sau la putin timp dupa el. Asa ca undeva intre joi, dupa apocalipsa, si lansarea unui film Superman bun vom avea un Steam complet functional.

[PCGamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button