GamingPC&ConsolesTech&IT

Valve vrea să facă un „Artifact 2”

Dar după Alyx

Acum câțiva ani am asistat la un eveniment neașteptat. Valve a dezvăluit un joc nou, numit Artifact. Iar anunțul său a fost acompaniat de sunete nenumărate de dezamăgire și confuzie. Lansarea sa nu a fost prea diferită, devenind rapid cam la fel de popular precum vremea normală.

Totuși, Valve nu îl abandonează și anunță acum că după ce va fi lansat Half-Life: Alyx va dezvălui planurile sale pentru a reface Artifact. Vom avea parte sisteme noi, de o infrastructură nouă, de ceva ce Valve numește în meleagurile sale „Artifact 2”.

Nu sunt detalii deocamdată despre ce va aduce această variantă a jocului. Poate pălării. Important este că nu va fi abandonat. Că este bine sau rău că nu va fi abandonat rămâne la latitudinea dumneavoastră. Poate că Valve ar putea să își reorienteze eforturile pe mai mult Half-Life, pe niscaiva Team Fortress suplimentar, pe ceva ce nu este un joc de cărți dorit de cam nimeni.

Totuși, poate rezultatul final va fi ceva bun… chiar dacă mania jocurilor de cărți s-a cam stins, fiind acum popular conceptul de auto-chess.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button