PC&Consoles

Valve vinde monede reale pentru veteranii de Counter-Strike

Dagă sunteți un jucător dedicat de Counter-Strike: Global Offensive, probabil vă mândriți cu acele jetoane/monede pe care le puteți afișa la profilul vostru. Iar de acum Valve vă oferă ocazia să vă lăudați cu ele și în lumea reală!

Valve vinde acum moneda aniversară de 5 ani de existență a jocului și poate fi cumpărată de toți cei care au acea monedă și în Counter-Strike: Global Offensive. Este obligatoriu să aveți acea monedă în CS:GO altfel nu o puteți cumpăra. La urma urmei, nu vreți să comiteți fraudă… sau… ceva…

Ideea este că pentru aproximativ 45 de dolari aveți ocazia să cumpărați propria voastră monedă de „veteran”, care este construită dintr-un aliaj de zinc și vine cu o cutie metalică în care o puteți depozita și un postament acrilic.

Decizia celor de la Valve de-a vinde această monedă ridică o întrebare destul de importantă, când va începe să vândă răngi aniversare pentru cei care au înregistrat Half-Life 2 pe Steam acum 13 ani?

[PC Gamer]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

4 Comments

 1. Valve ar trebui sa puna mana si sa cedeze licenta Half Life unui studio 3-rd party capabil sa preia si sa dezvolte cum se cuvine universul HL, nu sa vanda monezi. Nu le mai ajung banii?

  1. Toata lumea care turbeaza cu HL3 nu este suficient de capabila sa inteleaga ca atunci cand au facut HL2 au creat Source Engine cu care ne jucam noi acum CS:GO. Un engine inca nedepasit.
   Ca sa faca HL3, ar fi un nou Engine… pe care s-ar baza toata franciza Valve.
   Dar da , ai dreptate , sunt ei lenesi si nu vor sa faca. Stau cu pl sus si o freaca, tu esti adevaratul CEO al Valve si stii cum se conduce compania!!

   1. Alt Engine? Ca Source 2? Care e dezvoltat deja de cativa ani si a fost pana acum folosit doar la DotA 2?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close