GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Valve vă spune acum care sunt șansele să pice obiecte în DotA 2

Anul trecut s-a iscat mult scandal cu tot ce înseamnă lootbox în jocurile video. Un număr măricel de entități guvernamentale au decis să se implice pentru a determina temperarea apucăturilor industriei jocurilor în diferite moduri.

Unul dintre ele, foarte popular în China, este obligarea producătorilor de jocuri să afișeze clar care sunt șanse pentru ca un obiect aflat într-un lootbox să pice. Iar Valve a decis că poate că n-ar strica să facă asta într-un mod coerent și exact pentru toate obiectele din cel mai popular joc al său. Așa că de acum înainte, în DotA 2, veți putea să vedeți cu precizie care sunt șansele pentru ca un obiect să pice într-o cutie.

Ideea este că dacă un jucător vede care sunt șansele adevărate pentru obținerea unui obiect, nu vor fi chiar atât de dornici să arunce bani pe o cutie care are șanse minime să le dea o recompensă interesantă. Sau poate că nu, poate unii oameni vor considera că dacă șansa este minusculă, atunci obiectul va fi scump, și pentru cei și doar ei sunt speciali, va pica clar acel obiect. La urma urmei, au cheltuit deja 100 de dolari pe cutii, clar următoarea trebuie să aibă ce trebuie.

DotA 2 este cel mai prietenos joc făcut de Valve în acest aspect. Nu doar că vedeți șansele pe care un obiect le are să pice, dar de trei ani de zile nici nu aveți nevoie de chei pentru a deschide acele cutii. Dacă se va întâmpla vreodată așa ceva cu Team Fortress 2 sau Counter-Strike Global Offensive, probabil piețele de obiecte ale jocurilor se vor vaporiza.

[Game Informer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button