GamingȘtiri IT

Valve va folosi moderatori umani pentru a filtra continutul din Workshop

Niciun robot nu te poate feri de probleme cauzate de oameni

Valve a luat o decizie interesanta prin intermediul caruia continutul incarcat in Workshop va trebui aprobat de moderatori umani. Aceasta decizie este valabila pentru continutul creat pentru CSGO, Dota 2 si Team Fortress 2, titlurile personale Valve. Asta este o incercare de a opri inundatia de reclame pentru „skinuri gratuite” care a umplut workshop-ul.

Pana acum era posibil sa postezi pe Steam Workshop subiecte care promiteau explicit skin-uri gratuite, pentru a face oamenii sa se aboneze. Unii utilizatori cred ca aceste inscrieri erau votate de boti pentru a ajunge in topul de popularitate. Asta a afectat destul de rau comunitatea, intrucat unii jucatori mai creduli au fost expusi unor tepe, fiind redirectati catre pagini externe care furau designul de la workshop pentru a-i pacali in a le obtine datele de logare.

Valve nu prea obisnuieste sa foloseasca oameni ca pod intre probleme si solutii, bazandu-se foarte mult pe inteligentul artificial, dar de aceasta data s-au vazut nevoiti sa intervina, astfel incat orice proiect care va fi listat in workshop va trebui sa fie aprobat de un moderator. Acesta va verifica toate actualizarile proiectelor, dar asta se aplica doar pentru userii noi si jocurile Valve. Utilizatorii populari care au o reputatie buna in comunitate nu vor fi nevoiti sa treaca prin aceste filtre, iar asta este valabil si pentru cei care creeaza continut pentru alte jocuri. Valve mai promite si ca aprobarea nu va dura mai mult de 24 de ore.

Rock, Paper, Shotgun

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button