GamingRSS PaginaDeMedia

Valve anunță următoarele Steam Sales de anul acesta

Pentru mulți, toamna și iarna pot fi un motiv de întristare, dar pentru mine și mulți alți iubitori de jocuri, aceste anotimpuri sunt vestitorii reducerilor de pe Steam, și este chiar simpatic modul în care fiecare reducere abordează o tematică specifică.

De regulă, aceste Steam Sales sunt ghicite în avans de către leakeri diverși. Tot de regulă, aceste predicții sunt corecte, așa că Valve a decis să nu-și mai bată capul și să confirme oficial următoarele perioade cu reduceri de pe anul acesta.

Perioadele sunt publicate pe Steamworks, iar acestea se referă la reducerile de toamnă și de iarnă. În plus, a mai fost confirmată anterior și perioada dedicată reducerilor de Halloween, așa că haideți să vedem când anume am putea prinde jocul mult dorit la o ofertă bunicică.

Ultimele Steam Sales de anul acesta:

  • Halloween Sale – 28 octombrie – 1 noiembrie;
  • Autumn Sale – noiembrie 24 – 30;
  • Winter Sale –  22 decembrie – 5 ianuarie 2022.

Aceste perioade nu includ și reducerile organizate de publisheri, acestea având adesea loc între Sale-urile organizate de Valve. La asta se mai adaugă și acele ocazionale Midweek Madness, dar și discount-urile de weekend, așa că nu prea ai cum să spui că ești forțat să-ți cumperi un joc la preț întreg.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button