Gaming

Valve si Bethesda ar putea introduce un Marketplace pentru Skyrim!

Stirea vine din doua surse in acest moment, ambele putand sa confirme existenta acestui tab in inventarul de Steam, si ambele speculand ca Valve si Bethesda ar putea introduce un Marketplace pentru Skyrim, similar cu cel din Counter Strike Global Offensive sau Team Fortress. Eroarea a aparut spontan in timpul Steam Summer Sale-ului 2015, iar tabul este destul de… explicativ.

Valve au mai incercat sa introduca in trecut un astfel de sistem, mod-uri pe bani reali, doar ca in cateva zile au retras „ideea”, spunand ca s-au gandit mai bine si ca nu a fost chiar cea mai buna miscare. Sa fie aceasta o noua forma de abordare „monetara”? Un sistem de drop implementat in joc, pentru a aduce jucatori noi si vechi in universul Skyrim? Foarte posibil, totusi este cam greu sa monetizezi un joc care inca nu are un sistem de loot drop si nici nu este gandit ca un Free to Play.

Pe de alta parte poate sa fie vorba despre o eroare, iar icoana sa fie asociata din greseala tab-ului pentru mai multi jucatori, dat fiind faptul ca Steam in acest moment este suprasolicitat din cauza Summer Sale-ului care este in plina desfasurare. Cu toate astea, exista o posibilitate destul de mare ca Bethesda sa recurga la un astfel de sistem. Cel mai probabil fie este vorba despre o linie de cod ramasa in urma din timpul trial run-ului sau, poate, cine stie, Skyrim va beneficia de un sistem de drop pe care sa il valorifice pe Steam Marketplace.

UPDATE:

Se pare ca Tab-ul in sine este o reminescenta din vremea Skyrim Paid Mods, acesta cel mai probabil aparand in Steam in urma unor Roll Back-uri facute pe anumite servere, motiv pentru care apar selectiv in inventarul userilor. 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button