PC&Consoles

Valve se mută

Probabil vă întrebați ce face acum studioul Valve, în loc să lanseze Half-Life 3. Dacă vreți să știți, între reprizele de asamblat turnuri de pălării pentru Team Fortress 2, Valve a decis că a venit timpul să își abandoneze vechiul sediu.

Tradițională adresă din Bellevue va fi părăsită în favoarea unui spațiu de lucru nou, dintr-un turn nou deschis mai spre centrul orașului. Practic, Valve va ocupa 8 etaje, de la 11 până la 19, dublând spațiu pe care îl avea la dispoziție la vechea locație. Evident, studioul are de gând să se extindă, altfel n-ar avea motiv să se mute într-un loc atât de mare.

Cei de la Valve nu vor fi de capul lor în această clădire, Gabe Newell chiar va avea ocazia să dea peste un fost coleg… practic șef… de-al său, de pe vremea când lucra la Microsoft, Steve Balmer ocupând ultimul etaj al clădirii.

Cine știe, poate studioul se va folosi de tot acest spațiu adițional pentru a extinde componenta de produs jocuri, nu doar pe cea de scos pălării pe bandă rulantă, și se va pune pe lucru la terminarea lui Half-Life 3. Asta sau Gabe avea pur și simplu nevoie de un loc în care să își depoziteze colecția de cuțite.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button