Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Valve s-a saturat de „mismasurile” unor dezvoltatori cu jocuri in Greenlight!

/
/
/
/
image
img

Valve le-a transmis dezvoltatorilor sa nu le mai ofere coduri pentru jocurile lor utilizatorilor de Steam, in schimbul votului lor pe Greenlight. Compania a postat, in acest sens, un mesaj „atotcuprinzator”: „Cand oferi copii ale jocului tau in schimbul voturilor, ne pui intr-o situatie stanjenitoare.

Nu credem ca aceste voturi reflecta cu acuratete interesul consumatorului si asta ne face munca mult mai grea, in incercarea de a decide care sunt potentialii clienti ai jocurilor respective, adica acei consumatori care ar cumpara si ar juca acele titluri pe Steam. Mai mult decat atat, cand oferi copii ale jocului tau in schimbul voturilor, atunci oricare alt dezvoltator de pe Greenlight considera ca poate sa faca la fel ca sa iasa in evidenta. Nu credem ca acesta este un lucru benefic pentru sistem sau ca asta isi doresc clientii cu adevarat”. Daca ma intrebati pe mine, deseori am avut impresia ca Greenlight-ul este un concurs de popularitate, si nu un sistem bazat pe merite, de vreme ce de tot atatea ori am vazut jocuri proaste, urate si tot tacamul ajunse pe Steam… „Crap”, cum le-ar zice americanii.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar