MORE

Valve refuza sa introduca reclame pe Steam

Intr-o lume in care Microsoft introduce reclame in meniul de start al lui Windows 10, pare de parca totul ar fi innebunit, iar in curand in loc de software vom plati pentru reclame, care doar accidental mai indeplinesc functiile pe care le vrem. Insa Valve spera sa evite acest viitor sumbru si intunecat.

Erik Johnson, care se ocupa de Business Development la Valve, a dezvaluit ca nu exista in acest moment nici un plan de a include vreun fel de reclame in Steam. Studioul nu vede un mod prin care inserarea de reclame, pentru ceva ca Doritos, in Steam ar oferi vreun fel de valoare pentru utilizator. Ar fi o decizie de afacere rea, si cretina, care nu ar face decat sa genereze negativitate din partea consumatorului de rand.

Vestea ca Valve nu se va conforma tendintei actuale de a insera reclame peste tot in produse platite este imbucuratoare. Poate asta inseamna ca Valve va continua sa impinga mai departe suportul pentru Linux, pentru Vulkan, si ca in cele din urma vor anunta acel Half-Life 3 care sa sublinieze validitatea acestor platforme lipsite de reclame.

Daca nu vor face asta, atunci viitorul jocurilor este sumbru. Un viitor in care cu totii vom trebui sa ne inchinam lui Doritos Pope:

[Gamespot]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close