MORE

Valve recunoaște că Steam are suport groaznic!

Oricine a avut vreodată o problemă pe Steam, legată de cont, de o achiziție, sau de orice ar necesita contact direct cu cineva de la Valve, a realizat că serviciul nu are cel mai bun suport tehnic. Si asta ca sa fim draguti. Problema este atât de gravă încât ONG-ul Better Business Bureau a decis să acorde companiei clasificare ”F” pentru suport, ce indică un eșec major la acest capitol.

În răspuns la această decizie, Erik Johnson, unul dintre oamenii care se ocupă cu business development-ul la Valve, a declarat că nu consideră în vreun fel utilă clasificarea primită de la Better Business Bureau, deoarece nu îi ajută cu nimic. Valve este deja în cunoștință de cauză despre problemele pe care le are cu oferirea de suport prompt și eficient pentru clienții săi, iar o notă primită de la un ONG nu face nimic pentru a le oferi feedbackul necesar pentru a face fie si un singur pas spre îmbunătățirea situației. De aceea se bazează mai mult pe informații primite de la clienți, fie direct, fie prin servicii diverse de socializare. Compania se va concentra în viitor pe îmbunătățirea modului în care rezolvă problemele raportate de clienții serviciului Steam.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button