PC&Consoles

Valve promite să facă DotA 2 mai prietenos pentru începători

Dacă v-a trecut prin minte să vă apucați de DotA 2, dar până acum jocul vi se tot părea prea intimidant, Valve a venit cu o soluție.

Compania a implementat în celebrul joc un update menite să ușureze procesul de integrare a noilor veniți. Sistemul funcționează în două moduri principale. Primul este limitarea numărului de eroi pentru primele 25 de meciuri. Veți avea acces doar la 20 de eroi, cei considerați a fi cei mai ușori de învățat și mai capabili să ofere o experiență de joc distractivă pentru un începător. Ceva care să nu te facă să te simți de parcă va trebui să petreci 500 de ori și să obții un masterat în last-hitting doar ca să ai privilegiul de-a termina un meci cu un scor de 2/10/5.

În a doua fază, sistemul cel nou va încerca să nu expună noii veniți la cea mai mare problemă a genului MOBA în general… jucătorii de MOBA. Un jucător nou va fi trimis în aventuri doar alături de jucători ce au o cotație ridicată de interacțiune socială și comportament. Asta înseamnă că cei a căror APM este folosit pentru a calcula și numărul de înjurături pe minut pe care le aruncă la adresa propriei echipe sau a oponenților nu vor fi găsiți în aceste meciuri. Sigur, asta va însemna că un începător poate juca DotA 2 doar cu alți începători sau cu cei 15 jucători existenți care nu sunt jigodii totale, așa că găsirea unui meci poate că va dura ceva vreme, dar experiența de joc va fi cu siguranță mai plăcută.

Puteți găsi acum aceste schimbări implementate în DotA 2, așa că probabil este cel mai bun moment să vă apucați de el, până ce nu găsesc ceilalți un mod de a-l corupe. Fiți siguri că vor găsi, mereu găsesc unul… mereu găsesc unul.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button