PC&Consoles

Valve pregătește un nou de_inferno

Valve a pregătit o nouă surpriză pentru jucătorii de Counter-Strike Global Offensive. Clasica hartă de_inferno are parte de un facelift major, o variantă nouă fiind acum în testare.

Spre deosebire de ultimele update-uri făcute de Valve, care au fost integrate direct în joc, harta va petrece ceva timp în faza beta până când va înlocui vechiul Inferno. Evident, Valve vrea să evite incidente precum: revolverul imbatabil, porumbeii de pe Train care pot căra jucătorii și chiar recentele desene care sunt vizibile doar de pe o parte a ferestrei pe care sunt aplicate.

Noua variantă a hărții modifică un număr destul de mare de lucruri. Pe lângă schimbările estetice, cum ar fi eliminarea cotețului din T-Spawn, harta include foarte multe schimbări de design. Câteva par a fi destul de subtile, dar cu siguranță au un impact mare, cum ar fi adăugarea unei lumini mai bune pe coridoare.

Ieșirea din T-Spawn se poate face acum prin două direcții, columnele au fost eliminate de pe coridorul către B, sacii de nisip au fost mutați mai în față, A-ul nu mai are acoperiș, camera întunecată din casă a fost scoasă și multe alte schimbări au fost efectuate.

Noul de_inferno este mai colorat ca cel vechi, și cu puțin noroc nu va prezenta o problemă la fel de mare pentru jucătorii cu râșnițe în loc de PC-uri ca noua variantă a lui Nuke.

[Valve]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

25 comentarii

  1. Acum dai de unul cu 3 ore care iti da rekt de nici nu vezi de unde. Asta au stricat Valve. Rest pot sa bage cate sunete vor, „smurfii” si codati trebuiau rezolvati, nu mapele si sunetele/ skin-uri in prostie.

  2. Cu unele schimbari sunt de acord, dar trade-off-ul e cam mare. Si cotetul ala din T-spawn nu deranja cu nimic. Si nici clopotele din T-spawn. Iar in unele locuri au modificat complet design-ul. Cum adica nu mai sunt 2 camere in apartament? (o fi in ton cu criza imobiliara).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button