MORE

Valve ofera gratuit un set de unelte pentru crearea si explorarea de lumi virtuale

Valve a pregatit o surpriza pentru voi. Nu, nu este Half-Life 3 sau anuntul ca GabeN va oferi tuturor jucatorilor de CS:GO un cutit gratuit pentru a sarbatori completarea colectiei sale. Ci un set de unelte care permite oricui sa construiasca si sa exploreze lumi virtuale.

Acest set de unelte poarta numele Destinations Workshop Tools, si va fi disponibila peste 6 ore, gratuit, pe Steam. Software-ul va fi lansat initial prin metoda Early Access, insemnand ca va fi imbunatatit cu timpul, capatand functii noi, stabilitate si finisare generala superioara.

Destinations Workshop Tools nu este destinat doar celor care au un talent pentru proiectarea de nivele sau pentru desenare. Poate fi folosit de oameni care habar nu au cum sa utilizeze un editor de nivele. Prin folosirea fotogrametriei, o camera poate fi utilizata la capturarea unor imagini din lumea reala pe care apoi software-ul le poate transforma intr-un nivel. Desigur, cei care vor sa personalizeze experienta au acces la unelte facute pentru motorul Source 2, care nu doar ca permit editarea locatiei, dar pot fi folosite la adaugarea de elemente interactive.

Singura hiba este ca Destinations Workshop Tools necesita acces la un headset de VR pentru a functiona cum trebuie.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button