PC&Consoles

Valve nu va găzdui Steam Dev Days pentru o vreme

Prin 2014 Valve a inițiat o nouă inițiativă numită Steam Dev Days, prin care a dorit să ofere dezvoltatorilor ocazia de-a sta la curent cu cele mai noi avansuri tehnologice făcute de companie, și să se conecteze în general cu industria.

Nu era un eveniment găzduit prea des și nici nu prea ar trebui să vă așteptați să îl vedeți că revine prea curând. Valve anunță că nici anul acesta și nici în 2018 nu va mai găzdui un Steam Dev Days, iar asta nu este tocmai un semn chiar atât de grozav. De ce? Fiindcă Valve cam spune că nu are nimic important de prezentat dezvoltatorilor de jocuri.

Asta înseamnă că nu ar trebui să vă așteptați la cine știe ce dezvoltare nouă pentru Steam, nici progres însemnat pe domeniul de SteamOS sau VR, asta deși următoarea generație de controllere VR ar trebui să fie la ușă. Totuși, ar putea fi și un semn bun.

Dacă Valve nu are nimic de anunțat care să fie în interesul altor dezvoltatori, atunci poate că lucrează la ceva intern foarte important care să ocupe tot timpul angajaților studioului. Adică, altceva decât un joc de cărți DotA 2 sau un joc de pinball Counter-Strike.

[Gamasutra]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Valve ar fi bine sa isi updateze softurile deoarece au aparut cheats nedetectabile in CS:GO si strica jocul complet !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button