PC&Consoles

Valve lucreaza la ceva care se termina in 3

Half-Life 3 confirmat? Desigur. Cum sa nu. Ce altceva ar putea face Valve acum care sa se termine in cifra 3?

Cineva de la Valve se pare care foarte mult umor sau doar o doza serioasa de sadism, pentru ca un joc nou a fost zarit ca fiind in productie la Valve, si nu este Half-Life 3, ci Left 4 Dead 3.

Tristan Reidford, un angajat al companiei, a publicat un tutorial pentru noul set de unelte pentru VR, Destinations Workshop, in care a lasat accidental sa se vada mai mult din HDD-ul sau decat trebuia. Listat foarte clar pe acolo era un folder cu numele Left 4 Dead 3.

left 4 dea 3

A fost o gluma? Avand in vedere ca acea imagine acum nu se mai afla pe pagina cu tutorialul, si a fost inlocuita cu una care nu mai contine Left 4 Dead 3, arata mai mult ca o eroare comisa de cineva care tocmai a dezvaluit existenta jocului.

Practic, nu este prima data cand Valve a dat semne ca un nou Left 4 Dead ar fi in lucru, prima implementare a lui Source 2 fiind pentru reimplementarea unei harti de Left 4 Dead 2. Ar fi destul de amuzant ca cea mai noua proprietate a studioului sa fie prima care sa ajunga la numarul 3, in locul lui Half-Life, cu a carui productie si-a inceput Valve existenta.

[PC Gamer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button