Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Valve luat in colimator de guvernul britanic dupa discount-ul inselator la GTA V!

/
/
/

Au trecut doar cateva luni de la ultimul Summer Sale si deja se resimt cateva efecte negative de pe urma acestei frenezii cu reduceri, promotii si oferte.

Din pacate, de aceasta data Valve a calcat stramb si s-a lacomit „nitel”. A ajuns sa faca o manevra de Black Friday romaneasca.

Mai exact, in momentul mult laudatului festival, compania „muricana” a decis ca nu vrea sa ofere 25% reducere la GTA V, asa ca scoate varianta normala de pe platforma si ofera una ticsita cu shark cards la acelasi pret.

In acel moment, echivalentul OPC-ului la britanici a intervenit si a inceput sa ii traga de urechi pe motiv ca ei nu ofera vreun beneficiu real cumparatorului, ci vor sa creeze o iluzie ca fac acest lucru.

In Marea Britanie sunt foarte multe reglementari din partea „OPC-ului” pe segmentul de gaming, toate acestea fiind in interesul cumparatorului. Asta este un lucru foarte bun ca iti sunt aparate interesele, fiindca in alte tari fie nu le pasa de pasiunea ta fie favorizeaza distribuitorul sau compania care comercializeaza jocurile.

Din asta putem sa ne dam seama ca legislatia europeana nu este chiar atat de permisiva precum cea americana si daca nu ai grija la reglementari esti prins repede cu mata in sac.

[Wccftech]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar