GamingTECHTech&IT

Valve Index VR a fost lansat… De data asta pe bune

Oamenii de la Valve au lansat noile casti Valve Index VR astazi si vor incepe livrarea imediata pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Sistemul Valve Index VR a fost lansat initial spre finalul lunii iunie, dar dupa spusele Valve, „cantitatile initiale au fost depasite de numarul de comenzi”, asadar utilizatorii au fost rugati sa-si plaseze comenzile in timp ce noi kit-uri erau in productie. Astazi este ziua cea mare, in care castile VR de la Valve vor fi expediate catre cumparatori.

Valve Index VR este un proiect interesant, un alt tip de animal. Este cam acelasi lucru ca si HTC Vive, doar ca nu chiar. Poti folosi Valve Index VR alaturi de controllere de HTC Vive si Base Stations. De asemenea, poti folosi controller-ele Valve Index cu un HTC Vive, atata timp ca este modelul potrivit. Daca ai un Vive sau un Vive Pro, poti achizitona si folosi controller-ele Valve Index. Daca ai un Vive Pro si vrei sa folosesti Base Station-ul Valve Index, poti face si asta, numai ca vei avea nevoie de doua sau mai multe daca vrei ca totul sa functioneze in parametri normali.

Pentru a te bucura de noul kit de VR de la Valve, vei avea nevoie de un sistem care ruleaza pe Windows 10, SteamOS sau un distro de Linux. Pe partea de hardware, 8GB va fi minimul de memorie RAM suportata, in timp ce pe partea de procesare grafica vei avea nevoie de cel putin o NVIDIA GTX 970 sau AMD RX480. De asemenea, ai nevoie de un DisplayPort, intrucat HDMI-ul nu este suportat. Procesorul trebuie si el sa fie cel putin un dual-core cu hyper-threading. Pe partea de conectivitate, pe langa DP, ai nevoie de USB 3.0 sau mai nou pentru camere. Poti afla mai multe despre acest sistem plug-n-play ceva mai special direct de pe pagina produsului. De asemenea, nu te astepta sa fie ieftin, intrucat portofelul tau nu-ti va multumi la final.

SlashGear

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button