GamingPC&ConsolesTech&IT

Valve Index revine la vânzare de luni

La timp pentru Alyx

Ați câștigat la loterie recent? Atunci am încă o veste bună pentru voi, Valve Index va reveni la vânzare din ziua de 9 martie.

Valve anunță că de luni veți putea cumpăra din nou dispozitivul de VR, însă ar trebui să vă grăbiți să prindeți un exemplar, pentru că nu vor fi tocmai multe. Din moment ce un anume malware uman continuă să facă probleme prin China, afectând lanțurile de producție de care Valve depinde, nu vor fi la dispoziție pe cât de multe unități erau inițial prevăzute. Stocul se așteaptă să fie epuizat chiar în ziua de luni.

Desigur, Half-Life Alyx va funcționa cu o grămadă de alte dispozitive de VR, nu trebuie să aveți un Index pentru asta. Dar creația celor de la Valve oferă un nivel de calitate destul de bun și a fost conceput ca sistemul de bază pentru controlul jocului.

Apoi, pentru că Valve pare să fi revenit la producția de jocuri, ar putea fi folosit și la alte titluri. Cine știe ce ar mai putea crea compania în următorii ani. Poate o variantă de VR a lui Artifact. Mai țineți minte Artifact? Poate un simulator de pălării în VR. Poate… îndrăznesc să spun… ceva nou?

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button