PC&Consoles

Valve încă mai vrea mod-uri plătite, dar regretă ce s-a întâmplat

Mai țineți minte incidentul cu mod-urile plătite pentru Skyrim din 2015? Valve cu siguranță ține minte, iar Gabe Newel nu are amintiri tocmai plăcute despre experiență.

Într-o declarație recentă, fondatorul companiei Valve a descris incidentul ca fiind o debandadă completă. Newell a spus că nu a fost locul potrivit pentru a lansa această inițiativă și că a fost făcut într-un mod foarte grosolan.

Totuși, Valve nu prea renunță la idee, deoarece o vede ca fiind o soluție foarte bună pentru a recompensa creatorii pentru munca lor și de-a oferi jucătorilor mod-uri mai bune. La urma urmei, compania a aplicat în esență aceeași rețetă pentru Team Fortress 2, când a permis publicului să cumpere cutii care conțin obiecte făcute de modderi.

Însă faptul că au decis să facă pasul următor Skyrim, care era deja lansat de câțiva ani și avea o comunitate deja stabilită, a rezultat în punerea pe butuci a ideii. Dacă nu ar fi fost acest incident, Newell crede că în acest moment Steam ar vinde mod-uri, permițând creatorilor de conținut să își practice acest hobby ca o slujbă adevărată.

Nu s-au oferit detalii despre când și cum intenționează Valve să reviziteze ideea de mod-uri plătite, dar din moment ce lucrează la câteva jocuri proprii, poate ar fi mai bine să înceapă acolo.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Poate si pt csgo gen csgo rainbow pt toate kkturile gen skinuri si arme colorate unde isi fac updaturi saptamanal si jocu sa-l lase vanilla

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button