PC&Consoles

Valve înăsprește penalitățile pentru trișori pe Steam

Ai cumva obiceiul de a trișa în jocuri de multiplayer, în special cele de pe Steam, fiindcă nu ai nimic mai util de făcut cu viața ta decât să strici distracția altora? Eh, Valve are de gând să îți ofere o nouă surpriză la următorul VAC-Ban.

Compania anunță o nouă poliță menită să descurajeze practica unor jucători, care au deja un VAC-Ban sau un Game Ban, de a strânge jocuri în inventarul unui cont cu interdicție și de a le redistribui altor conturi, noi făcute, pe care intenționează să trișeze în continuare.

Valve speră ca astfel să mai scadă numărul de trișori în jocuri, dar această decizie ar putea avea și câteva ramificații neprevăzute.

Cei care vor dărui jocuri conturilor care au primit un VAC-Ban sau un Game Ban permanent, se vor trezi că nu mai pot face schimb de jocuri. Așa că pentru că la un moment ai decis să oferi un Kerbal Space Program cadou nepotului care, având 11 ani, joacă CS:GO cu wall hack și aim bot, te poți trezi că nu mai poți dărui jocuri nimănui pe viitor.

Sper că Valve va lua în considerarea la această a doua parte doar conturile care se ocupă cu distribuția de jocuri în masă, nu și pe cele care se întâmplă să fie în posesia unor oameni cu rude care nu înțeleg încă conceptul de fairplay.

[Valve]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button