MORE

Valve face un pas neasteptat – Te lasa sa customizezi Steam Controller-ul

Sa spunem ca nu suntem cei mai mari fani ai noului Steam Controller s-ar putea numi o afirmatie redundanta, avand in vedere ca bufnita celor de la Valve nu prea ne-a impresionat. Cu toate astea, idea nu este rea, haptic feedback-ul fiind o idee extrem de buna in contextul avansari modului prin care interactionam cu jocurile.

Astfel Valve s-au decis sa puna totusi in mana publicului posibilitatea dea a customiza Steam Controller-ul, ba mai mult, au si pus la dispozitia acestuia si planurile in CAD ale controller-ului, realizarea de modificari fiind cu atat mai usoara, avand in vedere numarul mare de fani pe care platforma detinuta de Valve, Steam il detine. Steam Controller 2 Steam Controller

Aceste planuri de CAD ii lasa pe utilizatori sa se joace cu aspectul controller-ului, geometria acestuia, conform Steam, aceste planuri „Te lasa sa realizezi si sa imparti cu comunitatea creatia ta, dar pentru a putea vinde creatia ta, trebuie sa discuti cu Valve inainte.” xCNwLyx

Din ceea ce ne-a fost prezentat, tindem sa credem ca un utilizator care detine o imprimanta 3D o sa fie extrem de fericit folosind aceste planuri CAD, printarea unei noi carcasse fiind mult mai usoara. Totusi, acest gen de initiativa nu este ceva nou pentru Valve, tot timpul bazandu-se pe feedback-ul comunitati.

Urmeaza acum sa vedem un Steam Controller in forma de bufnita, poate chiar de soare … cine stie! Discutam despre o comunitate care are un simt al umorului destul de ciudat, dar, un lucru este cert! In curand o sa vedem Steam Controller-ul cu fata lui Gaben. De asta suntem siguri!

ALL HAIL OUR LORD GABEN!
Gaben

[Steam]

.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button