MORE

Valve face un pas neasteptat – Te lasa sa customizezi Steam Controller-ul

Sa spunem ca nu suntem cei mai mari fani ai noului Steam Controller s-ar putea numi o afirmatie redundanta, avand in vedere ca bufnita celor de la Valve nu prea ne-a impresionat. Cu toate astea, idea nu este rea, haptic feedback-ul fiind o idee extrem de buna in contextul avansari modului prin care interactionam cu jocurile.

Astfel Valve s-au decis sa puna totusi in mana publicului posibilitatea dea a customiza Steam Controller-ul, ba mai mult, au si pus la dispozitia acestuia si planurile in CAD ale controller-ului, realizarea de modificari fiind cu atat mai usoara, avand in vedere numarul mare de fani pe care platforma detinuta de Valve, Steam il detine. Steam Controller 2 Steam Controller

Aceste planuri de CAD ii lasa pe utilizatori sa se joace cu aspectul controller-ului, geometria acestuia, conform Steam, aceste planuri „Te lasa sa realizezi si sa imparti cu comunitatea creatia ta, dar pentru a putea vinde creatia ta, trebuie sa discuti cu Valve inainte.” xCNwLyx

Din ceea ce ne-a fost prezentat, tindem sa credem ca un utilizator care detine o imprimanta 3D o sa fie extrem de fericit folosind aceste planuri CAD, printarea unei noi carcasse fiind mult mai usoara. Totusi, acest gen de initiativa nu este ceva nou pentru Valve, tot timpul bazandu-se pe feedback-ul comunitati.

Urmeaza acum sa vedem un Steam Controller in forma de bufnita, poate chiar de soare … cine stie! Discutam despre o comunitate care are un simt al umorului destul de ciudat, dar, un lucru este cert! In curand o sa vedem Steam Controller-ul cu fata lui Gaben. De asta suntem siguri!

ALL HAIL OUR LORD GABEN!
Gaben

[Steam]

.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Back to top button