PC&Consoles

Valve face DotA 2 mai puțin enervant

V-ați săturat să intrați în DotA 2, să stați 90 de minute și să pierdeți? Fără să vă distrați, fără să simțiți în vreo secundă că ați avut vreo șansă, sau că ați petrecut cumva acest timp într-un mod productiv care să vă facă peste ani de zile să vă amintiți cu drag de acest eveniment?

Acea eră ia sfârșit cu Dueling Fates, sau cel puțin asta speră Valve. Acest nou update nu doar că adaugă două personaje noi în joc: Dark Willow și Pangolier, dar schimbă foarte mult echilibrul general. Cea mai sesizabilă noutate este introducerea modului Turbo. Aici experiența și aurul sunt acumulate la o viteză mai mare, puteți cumpăra obiecte de oriunde de pe hartă, iar turnurile defensive sunt mult mai slabe. Modul este gândit să ofere ocazia de-a juca DotA 2 și celor care nu vor să meargă mai întâi la facultate și să își ia masteratul în last hitting sau un doctorat în denying.

Schimbările nu se opresc aici. Un nou sistem de ghid este introdus pentru a face cele 115 personaje ceva mai ușor de înțeles pentru un jucător nou, sau pentru cineva care nu este la curent cu ce meta este popular luna aceasta.

Acest meta în sine se va schimba cum de la o zi la alta, din moment ce se vor desemna câte zece eroi pe zi care vor primi un mango gratuit din start. La o selecție aleatoare veți primi și o rămurică de fier în inventar la începutul meciului. Toate personajele încep acum cu un Town Portal în inventar. Pe lângă aceste modificări, Valve intenționează să mai reducă timpul petrecut de jucători prin junglă, fiind îndepărtat obiectul Iron Talon din joc, iar echilibrul hărții fiind alterat pentru a încuraja acțiune directă.

Pe scurt, DotA 2 sună acum de parcă ar putea fi un joc mai amuzant și mai interesant. Asta cu siguranță nu va schimba faptul că este un MOBA cu o comunitate demnă de un MOBA. Dar cel puțin Valve încurajează în mod direct distracția, în timp ce Riot refuză de ani de zile să considere asta ca fiind o opțiune.

Pentru o listă completă a schimbărilor, puteți arunca o privire pe lista foarte lungă de pe pagina oficială.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button