PC&Consoles

Valve declara razboi site-urilor cu pariuri de CS:GO

Dupa ani de zile de tacut malc, pentru ca pariurile de CS:GO n-au fost tocmai rele pentru dezvoltarea pietei jocului, Valve a facut in sfarsit un anunt oficial despre pozitia companiei referitoare la site-urile de pariuri.

Simplu spus, Valve este impotriva lor. Conform declaratiei lui Erik Johnson, care se ocupa de business development la companie, folosirea API-ului de management al inventarului pentru CS:GO de catre aceste site-uri de pariuri incalca termenii de folosire. Valve a creat OpenID API ca sa ajute utilizatorii sa gestioneze mai bine inventarul de Steam. Nu a fost construit pentru a facilita pariuri si in nici un caz pentru a incuraja utilizatorii sa dea informatii confidentiale unor site-uri dubioase.

In consecinta, Valve va incepe sa ia legatura cu diversele site-uri de pariuri pentru a le informa ca ceea ce fac nu este tocmai bine, si ca probabil ar trebui sa inceteze sau sa gaseasca alte metode de a isi face treaba fara sa mai foloseasca OpenID API.

Asa ca daca sunteti un fan al site-urilor de pariuri cu obiecte din Counter-Strike Global Offensive, ar fi bine sa profitati de ele cat mai puteti, pentru ca Valve se va asigura ca acestea vor disparea in curand.

[Valve]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button