GamingTech&IT

Valve cumpără Campo Santo, producătorul lui Firewatch

Campo Santo, studioul care a produs Firewatch, s-a alăturat companiei Valve. Știrea a venit sub forma unei postări de blog pe site-ul Campo Santo, care a asigurat cititorii că toată lumea de la studio rămâne angajată în cadrul firmei și lucrează la următorul joc, care ar trebui să apară cândva prin 2019.

Noi cei doisprezece de la Campo Santo am convenit să ne alăturam lui Valve, unde vom continua să ne menținem locurile de muncă în calitate de producători de jocuri și vom continua dezvoltarea proiectului actual, In the Valley of Gods. Ambele părți am vorbit despre valorile noastre și cum, atunci când ajungi la esență, noi, ca ființe umane, suntem foarte limitați de timpul pe care-l avem la dispoziție atunci când vine vorba de a face lucrurile de care ne pasă și în care credem.

Mișcarea este una interesantă, deoarece Valve a avut oarecum o prezență redusă în dezvoltarea și publicarea jocurilor, concentrându-se în schimb pe activitatea de operare a lui Steam ca platformă digitală de livrare, alături de menținerea titlurilor precum DoTA 2. Cu toate acestea, mai recent, compania și-a exprimat clar intențiile sale de a reveni la dezvoltare și publicare, Gabe Newell spunând că Valve „va începe să lanseze din nou jocuri„. Primul dintre aceste noi titluri este Artifact, un joc de cărți bazat pe Dota 2. Cu toate acestea, Newell a declarat că studioul are jocuri suplimentare în dezvoltare.

Deci, se pare că atunci când Gabe Newell a spus că Valve urmează să mai ofere jocuri, nu se referea numai la cele făcute de Valve.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button