PC&Consoles

Valve ar putea primi o amendă de 3 milioane de dolari

Vești proaste pentru cei de la Valve. Australia pare să fie pe punctul de-a trânti o amendă de 3 milioane de dolari în brațele lui Gabe Newell.

Compania se tot ceartă cu autoritățile australiene de câțiva ani de zile, deoarece pentru cea mai mare parte a existenței lui Steam Valve nu a oferit nici un soi de metodă sigură prin care un client își poate recupera bani în cazul în care cumpără un produs defect.

Autoritățile au mers pe ideea că din moment ce are afaceri în Australia, Valve ar trebui să respecte legile locale. Valve s-a apărat spunând că afacerile sale sunt în Seattle, SUA, pur și simplu nu interzice australienilor să acceseze Steam. Această apărare a eșuat, pentru că tribunalul tocmai a decis că nu, nu ține scuza aceasta.

Așa că dacă Valve nu scoate o nouă scuză din joben, sau din cutia de skin-uri, atunci foarte probabil Steam va costa compania cam 3 milioane de dolari. Această sumă reprezintă aproximativ venitul generat de serviciul de distribuție digitală până când terminați de citit această știre. Bine, este o exagerare cruntă, dar Steam este foarte profitabil, în special la sfârșitul lunii, când încep vânzările de pe Steam.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

8 comentarii

    1. Din cate stiu eu Valve face si mouse-uri,figurine,haine si ce mai fac ei, mi se pare normal automat ce cumperi un mouse sau altceva si sa iti vina acasa cu defecte sa il poti da inapoi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button