PC&Consoles

Valve anunță un nou joc Portal: Portal Bridge Constructor

Un nou joc Portal este pe drum, dar acesta nu va fi dezvoltat de Valve. Clockstone Software va combina elemente din franciza bine-cunoscută cu jocul lor constructor de poduri bazat pe fizică. După un an în dezvoltare, rezultatul este Portal Bridge Constructor, care va apărea pe 20 decembrie.

La fel ca în Bridge Constructor, obiectivul principal este de a ajunge de la un capăt al camerei la celălalt. Imaginile afișate au arătat jucători care transportau vehicule mici, dar trailerul a sugerat că veți avea de-a face și cu camioane de livrare mai mari, care vor testa grinzile de sprijin ale podului.

Există mai multe obstacole și căi în toate sălile Aperture Science, care vor reprezenta o provocare. Acestea includ punți ușoare, geluri diferite, turete și, desigur, portaluri. Veți avea nevoie să traversați o cale prin fiecare nivel care să asigure siguranța vehiculului vostru, în timp ce călătorește de la punctul A la B.

Când Portal Bridge Constructor va fi lansat pe 20 decembrie, îl puteți obține pentru PC, Mac, Linux și dispozitive mobile. Versiunea de consolă va veni cândva anul viitor pentru PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button