MORE

Valve anunță schimbări importante pentru Steam

Steam a primit câteva noutăți săptămâna aceasta, Valve adresând în cele din urmă probleme care planează asupra serviciului de când a fost creat.

Cea mai importantă schimbare este că acum avem asta:

Ce este asta, vă întrebați? Este un nou grafic ce poate fi găsit aici care are să vă arate în mod constant câte cereri primește Valve pe Steam din partea utilizatorilor și câte din ele încă nu au fost rezolvate. Cererile sunt separate și pe criterii, cum ar fi cereri de restituire a banilor, probleme de securitate și toate cele. Important aici este modul în care linia roșie este în scădere, cea care indică numărul de cereri care încă nu au fost rezolvate.

Valve a reușit să sporească viteza la care se problemele utilizatorilor sunt remediate, atât prin angajarea mai multor oameni, cât și prin optimizarea procesului. Sistemul va continua să fie îmbunătățit cu timpul, așa că acea linie roșie va continua să scadă.

Pe lângă asta, Valve anunță că dăruirea de jocuri pe Steam s-a schimbat pentru a fi ceva mai eficientă. Poți trimite acum daruri direct către un alt utilizatori fără să te temi că nu îl va primi, sau că îl va primi degeaba, fiindcă are jocul deja, sau nu îl poate primi pentru că trăiește într-o zonă restricționată. Vei primi informații clare despre starea contului celui care urmează să primească jocul, așa că nu veți mai întâlni probleme.

[Valve]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

4 comentarii

  1. Pingback: Valve anunță schimbări importante pentru Steam - Pro Team Romania
  2. Dece nu pot juca cod mw2 cu un prieten? Am cumparat jocul si eu si el. Cand il caut pe steam sa ii dau add imi spune ca trebuie sa cheltui pe steam minim 5$ ca sa pot adauga prieteni. Mentionez ca am cumparat jocul dintr-un magazin nu direct de pe steam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button