GamingPC&ConsolesTech&IT

Valve anunță consecințele imploziei economiei pălăriilor

Începe reclădirea turnului de pălării

Dezastrul economic ce s-a petrecut cu două săptămâni în urmă în piața de pălării a lui Team Fortress 2 a lăsat urme ce încă mai sunt vizibile, și vor continua să fie vizibile după sancțiunile impuse de Valve.

Conturile ce au început să aspire pălăriile generate ca urmare a problemei cutiilor nu se vor mai putea bucura din plin de comercializarea acestora. Doar prima pălărie neobișnuită adăugată dintr-o cutie defectă din acea perioadă va putea fi comercializată. Restul vor fi blocate pe cont.

Totuși, asta nu înseamnă că veți rămâne cu ele pe cap pe veci. Decât dacă vreți asta, la urma urmei, sunt pălării. Dar dacă vreți să scăpați de ele, Valve are să vă ofere până la sfârșitul lunii opțiunea de a recupera banii cheltuiți ori pe pălării, ori pe cutiile din care le-ați scos, ori pe cheile folosite pe cutii.

Compania a ținut să îi asigure pe toți cei ce s-au trezit din senin pe cont cu mai multe pălării decât ar avea o persoană normală că nu vor fi probleme. Nu este vina lor că sistemul s-a defectat. Nu va primi nimeni vreo interdicție, nu va fi nimeni suspendat, nu va ajunge nimeni la vreo închisoare virtuală. Totul va reveni la normal.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button