Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Valve a nerfuit R8-ul din Counter-Strike GO

/
/
/

Zilele trecute va informam despre introducerea unei noi arme in Counter-Strike GO, un revolver numit R8. Ceea ce nu era evident din anuntul facut de catre Valve era ca R8 nu e tocmai un revolver. Desi semana cu unul si parea de parca functiona ca unul, R8 era un AWP deghizat, la sesime din pret. Genul de lucru pe care poate ca Valve nu trebuia sa il introduca in joc fara teste ample, in special in modul competitiv.

Dupa suficient timp incat multi jucatori de Counter-Strike Global Offensive sa pice in rang din Gold 4 in Lemn Putrezit 1, Valve a decis sa loveasca revolerul R8 cu un nerf. De acum inainte, aceasta arma nu va mai fi in stare sa omoare instantaneu un jucator, indiferent unde il lovesti, sau sa faca aproape 500 damage cu un headshot.

De asemenea, timpul necesar pentru ca revolverul sa traga folosind focul primar a fost marit. Probabil Valve vrea cu disperare sa emuleze MechWarrior Online, cu al sau Gauss Rifle, insemnand ca sansele ca un aliat sa zburde prin fata ta fix cand glontele este pe cale sa plece din teava revolverului sunt maxime.

Valve s-a scuzat pentru incidentul nefericit, care a dus la pierderea pe banda rulanta a unor meciuri de multi jucatori, spunand ca adaugarea de arme noi in Counter-Strike Global Offensive mereu necesita iteratii multiple. Ca lucruri similare s-au intamplat si cand au introdus M4A1-S, dar acum totul este bine, desi in acel caz mai mult au luat singura arma buna din joc, si au facut-o progresiv mai groaznica.

[Valve]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar