GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Valve a lansat accidental Steam.TV

Știți cum Steam are integrate funcții de live-streaming de câțiva ani? Până și atunci când vizitați pagina unui joc de pe Steam se poate întâmpla să dați peste o selecție de stream-uri de la diverși jucători care sunt în acel moment în jocul respectiv.

Aproape că vă face să vă gândiți de ce nu face Steam următorul pas și lansează funcția această de streaming ca o componentă separată, cu propriul site, numit poate Steam.tv, unde lumea poate să vadă stream-uri din jocuri.

Prin coincidență, vineri seară Valve a lansat accidental Steam.tv. Site-ul respectiv afișa un stream de DotA 2 și era menit la acea oră doar ca un test intern, premergător începerii măritului The International de astăzi. Acolo veți putea să vizionați evenimentul, iar dincolo de The International, Valve ar putea să îl refolosească pentru diverse alte lucruri. Poate pentru a muta acolo tot live-streaming-ul.

Deși, dacă asta se va întâmpla, nu pot să spun cât de popular va fi cu streamerii de „profesie”, din moment ce nu se poate genera deocamdată un venit din stream-urile făcute prin Steam… decât dacă e vreo sponsorizare pe la mijloc sau ceva de acest gen.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button