PC&Consoles

Valve a înmânat un număr record de ban-uri într-o zi

Conform celor mai recente statistici de pe Steam Database, în ziua de 6 iulie Valve a impus o interdicție prin VAC pe mai bine de 40 de mii de conturi de Steam.

Numărul exact este de 40455. Tot în acea zi au fost efectuate și cam 5000 de Game Bans, un număr tot mare, dar mai apropiat de normală. Cele de VAC însă întrec standardul cam de 8 ori, iar numărul este de aproape 3 ori mai mare față de recordul precedent de 15 mii, care a avut loc în ziua de 12 octombrie 2016. Este posibil să vedeți alte numere dacă accesați pagina de SteamDB din alte zone de timp.

Motivul pentru care atât de mulți jucători s-au trezit că nu mai pot avea acces la serverele protejate de VAC este destul de simplu, sunt trișori. Iar din moment ce o mare promoție de vară tocmai ce s-a terminat pe Steam, mulți foști trișori ce aveau deja interdicții au dat năvală înapoi în CS și alte jocuri similare, făcând iar necaz pentru jucătorii normali.

E bine de știut că Valve încearcă să mai curețe comunitatea. Dar la câți jucători sunt, și câte unelte încă nedetectabile, probabil tot veți da de câte un trișor pe zi, minim.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button