PC&Consoles

Valve a efectuat cel mai mare val de VAC ban-uri din ultimii ani

Jucătorii de Counter-Strike Global Offensive pot răsufla ușurați pentru câteva zile, pentru că Valve tocmai ce a pus în aplicare probabil cel mai mare val de ban-uri din istoria sa.

Peste 4000 de oameni au primit în aceeași zi ciocanul binemeritat al interdicției. Motivul pentru care un număr atât de oameni au fost evacuați de pe serverele protejate de VAC simultan pare să fie pentru că Valve în sfârșit a găsit un mod prin care poate detecta anumite programe de trișare care circulă pe internet de ceva vreme și a căror creatori le vindeau cu promisiunea că nu pot fi detectate.

Cei care vând programele cu pricina sfătuiesc clienții să nu le folosească pentru o vreme și să nu inițieze un proces de chargeback pentru a-și recupera banii.

Desigur, nu ar fi stricat dacă Valve din start implementa sistem de securizare mai stricte care să împiedice folosirea acelor programe de trișare, dar asta se poate întâmpla când ai de-a face cu un joc fundamental foarte deschis, care permite modificări legitime de tot soiul.

vac-bans

Cu puțin noroc, valurile de ban-uri vor continua, până când fiecare trișor este eliminat cu forța de pe serverele protejate. Nu de alta, dar măcar Valve asta să facă dacă nu repară detecția impactului gloanțelor.

[Valve Time]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

47 comentarii

  1. Acuma vor intra copilasi pe steam sa vada daca nu au o surpriza de la Gaben. Era si timpul de o asemenea manevra. Acuma poate reusesc si eu dupa 3 luni de MGE sa mai cresc 🙂

  2. Frumos ultima idee cu gloantele.Hitbox ul este de tot rahatul si sunt multi care se plang se chestia asta.Daca nu pot rezolva asta macar cu cheaterii

  3. Eu mi-am luat VAC fara motiv. Pornesc jocul dupa o luna si vad vac-ban. Un prieten mi-a spus ca s-ar putea sa fie de la GTA V pentru ca l-am luat de la un magazin si am dat add a non-steam game.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button