PC&Consoles

Valve a angajat creatorii lui Kerbal Space Program

O veste surprinzătoare s-a ivit zilele acestea pe internet. Valve pare să fi angajat o parte din creatorii celebrului simulator de „Ai frână de mână în spațiu, nu?”, Kerbal Space Program.

Vestea vine de la Roger Lundeen, un fost angajat al Valve, iar apoi a confirmat și Valve această informație. De ce a dorit studioul care încă nu ne-a adus Half-Life 3 să angajeze creatorii lui Kerbal Space Program? Nu este clar în acest moment, dar este o veste destul de bună pentru ei.

Anul trecut câțiva foști angajați ai studioului Squad au dezvăluit cât de nefericiți erau din cauza orelor lungi, a salariilor mici și a faptului că au fost disponibilizați de îndată ce au terminat să lucreze la temeliile jocului. Așa că faptul că acum lucrează la Valve este cu siguranță o veste bună pentru ei.

Aceștia chiar lucrează la Valve de ceva vreme, cam de la începutul anului. Ceva mai multe detalii ar urma să fie anunțate în curând, care să clarifice exact câți cei care au lucrat la Kerbal sunt acum la Valve, și ce vor face acolo. Nu de alta, dar ar fi cam păcat să fie puși să făurească mânuși pentru CS:GO.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button