GamingRSS PaginaDeMedia

Valorant primeste o multime de noutati in al doilea mare update

Actul II din Episodul I din Valorant este pe cale sa inceapa si aduce odata cu el o multime de noutati. Este vorba despre un nou battlepass, alaturi de un nou mod de deathmatch si microtranzactii. Se pare ca pentru 1.000VP jucatorii vor putea sa deblocheze noi skin-uri si elemente in joc. In plus a fost dezvaluit si un nou agent. Acesta se numeste Killjoy si va fi cel de-al doisprezecelea agent din roster.

Pe langa Act II Battlepass, Valorant va primi un nou mod de joc care sa acompanieze modurile standard si Spike Rush. Noul mod Free-for-All Deathmatch va fi lansat maine (5 August) iar zece jucatori vor fi aruncati in meciuri pentru a vedea cine sta mai bine pe skill. Asta inseamna ca se va juca fara abilitati si loadout-uri platite; doar alegi o arma si treci la lupta.

10 jucatori. Fara abilitati. Bani infiniti. Deatmatch Free-for-All este noul mod de joc care va debuta odata cu Act II si ofera o sansa celor mai talentati jucatori sa-si etaleze skill-ul – FFA Deathmath va fi lansat in BETA cu o zi inainte de lansarea oficiala pentru a observa cum se comporta serverele Valorant – Ce este noul mod Free-for-All Deathmatch?

Noul update pentru Valorant include si o colectie de skin-uri exclusive pentru patru arme. Acestea pot fi imbunatatite cu elemente vizuale unice si efecte de finisaj. Printre armele care vor primi noile skin-uri Glitchpop se numara Frenzy, Judge, Bulldog si Odin. Fiecare costa cate 2.175VP, iar armele melee sunt duble ca pret la 4.350VP. Va fi disponibil si un pachet care le va include pe toate la 8.700VP.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button