GamingRSS PaginaDeMedia

Valorant nu va afisa sange in timpul competitiilor eSports

In goana dupa bani, Riot incepe sa elimine elemente definitorii ale genului

Riot Games are planuri imense pentru viitorul lui Valorant ca si disciplina eSports. De aceea, compania doreste sa se asigure ca meciurile atrag cat mai multi sponsori. Conform Bloomberg, dezvoltatorul va cere organizatorilor de turnee sa elimine imaginile sangeroase din meciurile de Valorant. Riot se pare ca a discutat cu peste 100 de organizatii eSports inainte de lansarea jocului pentru a discuta acest subiect. Pana la urma, titluri similare au pierdut sponsori din cauza violentei virtuale.

Dezvoltatorul a decis ca cea mai buna solutie este sa creeze un mod „show blood” care poate fi activat si dezactivat. Cand acesta este inchis, sangele se transforma in scantei care sar din corpul adversarilor pe care ii impusti. Pe langa interzicerea sangelui pentru a atrage sponsori, se poate sa mai existe un substrat al acestei povesti. Riot Games este o companie detinuta de Tencent, iar corporatia chinezeasca are reguli foarte stricte cand vine vorba de violenta digitala.

Scopul final este sa facem din jocul nostru eSports un titlu cat mai accesibil, iar asta include si masurile care asigura un public cat mai mare. Prin dezactivarea sangelui, permitem cat mai multor sponsori si distribuitori sa se alature ecosistemului nostru, astfel creand un cadru mai accesibil si mai stabil pentru toata lumea.

Whalen Rozelle, Senior Director for eSports, Riot Games

Nu este clar cand vor avea loc primele competitii de Valorant. In acest moment, Riot Games a inceput sa mareasca accesul la joc, astfel orice streamer de pe Twitch poate oferi chei de acces Beta celor care il urmaresc.

Valorant Riot Games FPS

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button