GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Valorant este jocul FPS de la Riot Games care initial a fost numit Project A

Mai tineti minte proiectul first person shooter numit Project A? Un joc de la Riot Games, companie care incearca sa mearga mai departe de League of Legends. Ei bine, se pare ca se va numi Valorant, informatia fiind dezvaluita de un leak.

Asta i-a determinat pe Riot Games sa confirme zvonurile si sa prezinte oficial detalii despre joc, o perioada de lansare si sa lanseze site-ul dedicat. Pentru cei care ati ratat insa zvonurile, Valorant a fost anuntat anul trecut alaturi de o multime de alte proiecte. Din pacate, la acel moment se stia doar ca va fi un shooter tactic.

Valorant va fi lansat in vara acestui an iar pe site-ul oficial avem si o descriere a jocului:

Valorant ete un joc free-to-play care combina abilitatile precise, mizele mari, gameplay-ul letal si momentele tensionate care rasplatesc jucatorii creativi. Valorant va pune fata in fata doua echipe a cate cinci jucatori intr-un mod de joc bazat pe runde. Atacatatori vs Apartori, iar cea mai buna echipa la finalul a 24 de runde va castiga.

In Valorant, jucatorii vor avea de ales dintr-o selectie mare de agenti supranaturali si gata de lupta cu care vor cuceri diverse locatii, fiecare avand un set unic de abilitati care completeaza stilul de joc al fiecaruia. Abilitatile sunt create pentru a facilita oportunitati tactice.

Dupa ce am citit descrierea si am vazut un video, pot sa zic sincer ca arata ca un mod de Counter Strike: Source, avand un stil de joc semi-realist cu arme normale, iar lucrurile imprumutate de la Overwatch sunt abilitatile personajelor. Nu stiu daca sa ma bucur de chestia asta sau nu, insa sunt sigur ca jocul va avea succes printre fanii LoL care probabil vor vrea o gura de aer proaspat dupa atatia ani in care Riot a avut un singur titlu.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button