GamingPC&Consoles

Valorant primește un nou Battle Pass pentru Episodul 2: Actul 2

Știu că eu și Valorant nu am avut un început chiar bun de relație, iar asta s-a datorat lui Riot Vanguard. Dar ca să îmi arate că nu sunt supărați pe mine, cei de la Riot Games m-au invitat să joc înainte de vreme Episodul 2: Actul 2. Iar noul sezon pare să fie interesant pentru pasionații jocului. În acest articol vorbim pe scurt despre ce va aduce noua actualizare ce urmează să fie lansată chiar astăzi.

Începutul Episodului 2: Actul 2 ne prezintă un nou agent numit Astra. Aceasta își canalizează puterile pentru a manipula fluxul fiecărei bătălii. Agentul Astra, a cărui înfățișare este inspirată de afrofuturism, aduce un set nou de abilități și o perspectivă complet nouă față de orice a fost disponibil în joc până acum. Abilitățile sale funcționează diferit și îi oferă lui Valorant o nouă abordare.

Tema spațiului a fost o mare inspirație pentru designul ei. Jocul lui Astra s-a dezvoltat sub forma unei abilități unice și versatile, care îi oferă posibilitatea de a avea o abordare diferită a situațiilor față de ceilalți agenți ai noștri.
Jordan „Riot Wrekz” Anton, Designer

Valorant primește un nou Battle Pass

Alături de Astra, noul update pentru Valorant aduce și un nou Battle Pass. Acesta include 50 de niveluri diferite, fiecare deblocând skin-uri noi, brelocuri pentru arme, cărți de identitate, spray-uri sau alte elemente cosmetice. Cei care termină nivelurile mai repede vor avea parte și de câteva bonusuri la final. Jucătorii care doresc mai multe recompense decât cele oferite gratuit, pot achiziționa Battle Pass-ul Premium (cost: 1.000VP) și pot obține și mai multe obiecte cosmetice de colecție.

Valorant Episodul 2 Act 2 Battle Pass

Prime // 2.0

Prime // 2.0 va fi disponibil începând cu 3 Martie 2021, adică astăzi și este versiunea din acest an a Prime Set, care a fost lansat în 2020. Acest bundle include skin-uri noi pentru Phantom, Frenzy, Bucky, Odin și Melee (Karambit) și va fi disponibil în magazinul Valorant până pe data de 17 Martie. Skin-urile Prime // 2.0 pot fi cumpărate fie individual, fie într-un pachet și pot fi achiziționate numai cu VP.

*pentru a fi la curent cu toate îmbunătățirile aduse de noul update pentru Valorant, puteți verifica pagina oficială unde Riot a postat o listă completă.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button