GamingRSS PaginaDeMedia

Valorant a depășit 14 milioane de jucători și va fi lansat și pe telefoane

După League of Legends, Riot a dat lovitura cu Valorant, practic echivalentul pentru Paladins și Overwatch. Jocul a prins atât de bine la public, încât se bucură acum de peste 14 milioane de jucători lunar. Și pentru că 14+ milioane este doar începutul, Riot va începe să dezvolte și o versiune pentru telefoane.

Momentan nu se știu multe despre Valorant Mobile, dar studioul îl are negreșit trecut în agenda sa, după cum menționează și producătorul executiv Anna Donlon:

Unul din principalele noastre obiective în acest prim an a fost să câștigăm încrederea și respectul comunității FPS din întreaga lume, și să dovedim că Valorant va oferi întotdeauna acea experiență de tactical shooter dorită. Faptul că Valorant este recunoscut și apreciat de o comunitate în continuă creștere ne-a depășit așteptările și suntem încântați să aducem aceeași experiență competitivă din Valorant mult mai multori jucători de pretutindeni.

Titlul își aniversează primul anișor, și cu ocazia aceasta Riot oferă jucătorilor de pe PC care se loghează în decursul acestei luni mai multe reward-uri, printre care și iteme cosmetice noi.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button