PC&Consoles

Valkyria Chronicles primește o continuare în toată regula

Mai țineți minte Valkyria Chronicles? Acel joc japonez care era în esență X-Com într-o variantă foarte anime a celui de-al doilea război mondial? Da, acel joc a cărui variantă de PC a fost lansată la aproape un deceniu după varianta de console.

Eh, tocmai a fost anunțată o continuare a jocului, tot pentru console. Valkyria Chronicles 4 va continua aventura de anul viitor pe Playstation 4, Xbox One și pentru Switch. Posibilitatea unei variante de PC nu este exclusă, chiar dacă se va întâmpla prin 2024. Probabil vă întrebați de ce are cifra „4” în nume, din moment ce este o continuare a unui joc ce n-a avut număr în coadă. Răspunsul este simplu, 2 și 3 au fost jocuri de PSP, o platformă care este, regretabil, dusă de foarte mult timp.

Valkyria Chronicles 4 va menține caracteristicile de gameplay ale predecesorilor săi. Veți avea parte de lupte tactice pe ture prin diverse câmpuri de bătălie anime-izate dintr-o variantă ceva mai simplificată a Europei din al doilea război mondial. De data aceasta veți avea parte de frig, zăpadă și acel câine pe care lumea îl tot spamează pe internet.

Anunțul jocului a fost acompaniat și de un trailer compus pe jumătate din gameplay și pe jumătate din explicațiile producătorilor despre ideile pe care le au pentru joc.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button