GamingPC&ConsolesTech&IT

Vă puteți înscrie acum la Minecraft Earth Beta pentru Android

Dar sunt câteva cerințe

Varianta de Android a lui Minecraft Earth este pregătită pentru a intra în faza de testare Beta. Dacă vreți să vedeți despre ce este vorba în această nouă iterație a jocului, atunci va trebui să vă îndreptați către pagina dedicată a testului și să vă înscrieți.

Sunt însă câteva limitări asupra acestui test pe care ar trebui să le aveți în mine. Mai întâi de toate, trebuie să aveți cel puțin 18 ani, fiindcă există cu siguranță metode 100% garantate care să verifice dacă vă încadrați sau nu în această categorie (s). Ignorând această cerință, varianta de Android necesită un telefon cu cel puțin varianta 7 a sistemului de operare. Nu au fost anunțate detalii despre hardware-ul efectiv necesar. Apoi, veți mai avea nevoie de un cont de Microsoft, sau unul de Xbox Live. Cei care participă la eta test vor primi și un skin gratuit.

Testul se va extinde cu timpul pentru a include un număr din ce în ce mai mare de jucători, așa că dacă nu primiți acces din prima, va trebui să așteptați puțin pentru a vedea cu ochii voștri cum arată o variantă AR a lui Minecraft.

Cu puțin noroc, jocul nu va duce la diverse incidente nefericite și vandalism, ca în cazul lui Pokemon Go.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button