MORE

Va intra iPhone 6 „in randul lumii” prin…USB?!

Atunci cand se discuta despre asteptatul iPhone 6, toata lumea vorbeste despre display-ul mai mare. Dar s-ar putea ca nu aceasta sa fie cea mai neasteptata „imbunatatire”. Scurgeri de informatie aparute recent pe net arata un cablu Lightning (mufa proprietara Apple)-USB reversibil. Aceasta din urma mufa USB poate fi conectata la portul USB fara a mai tine cont de pozitia in care este introdusa.

USB-ul „reversibil” este parte a noului standard 3.1, care este pe punctul de a intra in productie, dar nu este limpede daca aceste imagini reprezinta si o trecere a dispozitivelor Apple de la USB 2 la 3 (desi putem banui ca asa va fi), si nu se stie inca exact daca acele cabluri sunt originale Apple, si daca le vom regasi in cutia noului terminal, cand acesta va fi pe raft.

Oricum, daca va fi asa, una dintre marile probleme ale terminalelor Apple, aceea de compatibilitate (transfer de date, incarcare etc) cu alte dispozitive, realizate de alte companii decat Apple, ar putea fi rezolvata.

A, si inca ceva: pretul castilor Beats by Dre a fost redus cu 10% atat in magazinele fizice Apple, cat si pe cele online oficiale! Interesant mod de a sarbatori cea mai mare achizitie Apple de pana acum.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button