Gaming

Va fi Overwatch primul FPS de la Blizzard?

Faptul ca am spus in titlu „Overwatch este primul FPS de la Blizzard” nu este neaparat adevarat. Blizzard si-a mai incercat norocul in genul FPS cu StarCraft Ghost pentru Playstation 2, care, din pacate, ca si Project Titan, a fost anulat.

Ce legatura are Project Titan, Overwatch si StarCraft Ghost? Ei bine, se pare ca a aparut o serie de zvonuri care spun ca mare parte din munca depusa in dezvoltarea lui Titan a fost transformata in Overwatch, acest nou FPS fiind ceva nou.

Totusi, ce este Overwatch? Ei bine, acest FPS poate fi caracterizat ca un Team Fortress 2 combinat AVA si Pixar, trailer-ul jocului amintindu-ne de filmele de animatie ale celebrului studio, cu un estetic de Team Fortress unde supereroi si baieti rai se infrunta intr-o noua locatie fantastica pentru ceva. Nu stim inca ce. Ce stim cu exactitate este ca in general cand Blizzard anunta un beta, care o sa vina in 2015, asta arata incredere deplina in proiect, pana in acest moment Blizzard reusind sa ofere jocuri bune, tocmai datorita standardelor inalte pe care le impun jocurilor lor (mai putin lui Diablo 3 care credem noi ca a lipsit de la Q&A).  Cert este ca asteptam cu interes Overwatch si va lasam cu un trailer care merita savurat.

 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button