TECH

Vă era dor de… Winamp?

Winamp… It Really Whips the Llama’s Ass! Probabil unii se vor uita suspect când vor citi această frază, dar pentru unii poate fi un factor puternic provocator de nostalgie.

Pentru cei care au crescut în anii 90, foarte probabil sunteți deja familiarizați cu Winamp. Player-ul preferat de redat mp3-uri, care provine dintr-o eră în care nu erau prea multe alte opțiuni, și nici utilizatorii nu erau prea mofturoși. Clasicul player audio este acum disponibil în formă emulată, capabil să fie rulat în orice browser modern.

Utilizatorii se pot juca cu skin-uri prin drag & drop în fereastra browserului, sau chiar să adauge propriile lor mp3-uri în același mod – dacă încă mai aveți mp3-uri.

Așadar, încărcați câteva mp3-uri – de data aceasta sperăm că nu piratate – de muzică potrivită perioadei, precum Backstreet Boys, Britney Spears sau Ricky Martin, și amintiți-vă cum a fost în zilele de înainte de Spotify și Apple Music.

Din păcate, singurul lucru care nu pare să funcționeze este capacitatea de a adăuga plugin-uri. Nu este perfect, dar îl acceptăm așa cum este. Dați un click pe link-ul de mai jos pentru a biciui din nou lama de parcă e încă anul 2000!

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

7 comentarii

  1. Eu și acum folosesc winamp acasa:)))…Când vreau sa ascult muzica prefer sa ascult offline fără reclame😁😁😁

  2. inca este cel mai mic player, fara consum de memorie. Il folosesc de cand ma stiu si nici acum nu am gasit o alternativa mai buna, poate aimp .

  3. Frate, cand am vazut numele articolului, am crezut ca va primi un update. Dar nu ma asteptam ca cineva sa-l puna intr-un browser.

  4. Eu il folosesc si acum,in versiunea finala,5.56. Nu am trecut la altceva pentru ca nu am simtit nevoia dar si din comoditatea obisnuintei cu interfata.
    Daca ceva merge bine,de ce sa-l schimbi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button