TECHTech&ITTelefoane

V50 ThinQ – primul telefon 5G de la LG

LG se pregătea de ceva vreme să anunțe un smartphone de 5G în 2019 în colaborare cu Sprint. Acum, însă, începem să ne apropiem de un anunț oficial. Evan Blass, cunoscutul furnizor de zvonuri, a obținut o imagine a modelului V50 ThinQ, un flagship lansat în colaborare cu Sprint, în care se poate vedea evidențiată funcția 5G. Imaginea nu include prea multe detalii în afara unui afișaj cu inserție și o abundență de camere, dar ne arată o dată pe care să o notăm în calendar – 24 februarie – care care coincide cu promisiunea producătorului de a prezenta un model 5G chiar înainte de Mobile World Congress.

Zvonurile oferă și câteva dintre primele detalii despre V50. Aparent, se pare că ar folosi ultimul chip al celor de la Qualcomm, Snapdragon 855, nefiind nimic surprinzător aici. Dispozitivul va fi dotat cu un sistem de răcire care este de 2,7 ori mai mare decât radiatorul de pe V40, precum și o baterie de 4.000mAh, cu 20% mai mare decât cea a predecesorului său. De asemenea, ar urma să primim și mai multă longevitate prin optimizarea software-ului, a mai spus LG.

Există încă câteva întrebări fără răspuns, precum ce fel s-ar putea prezenta V50 în comparație cu G8. Pentru mulți, totuși, disponibilitatea este principala preocupare. Sprint a promis telefonul LG cu funcția de 5G cândva în prima jumătate a anului 2019, lăsând de înțeles că vom mai avea de așteptat câteva luni până vom reuși să punem mâna pe un V50. Și cum telefoanele care vor adopta primele tehnologia 5G vor fi relativ costisitoare, există ceva scepticism din partea publicului în ceea ce privește achiziția unui astfel de dispozitiv în faza lor incipientă. Telefoanele precum V50 ThinQ ar putea reprezenta mai degrabă o privire în viitor decât o achiziție realistă.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button