TECHCommunityRSS PaginaDeMedia

Vodafone Business lansează V-Hub, o platformă online care facilitează transformarea digitală

Vodafone Business lansează V-Hub, o platformă online dedicată companiilor mari și mici, prin care acestea vor putea face mai ușor trecerea în mediul digital. Platforma oferă acces gratuit la resurse și informații relevante în ceea ce privește digitalizarea.

V-Hub își propune să fie un instrument care să le ofere IMM-urilor un sprijin real, care să le ajute să se dezvolte și să opereze cu succes într-o lume digitală.  Platforma este structurată în patru secțiuni principale:

  • Expertiză digitală;
  • Marketing digital;
  • Securitate digitală;
  • Muncă de la distanță.

Ce anume are de oferit V-Hub de la Vodafone Business?

Aici, utilizatorii vor regăsi materiale și informații practice pentru dezvoltarea afacerii în mediul digital, precum amenințările informatice și cum își pot proteja afacerea împotriva acestora, cum își construiesc o prezență online, cum își creează un website, cum se pot promova utilizând social media sau cum mențin productivitatea într-un sistem de muncă hibrid.

V-Hub oferă, totodată, acces gratuit la o serie de tutoriale practice și cursuri care să ajute companiile mici și medii să se adapteze unei lumi în continuă schimbare.  De asemenea, prin intermediul platformei, companiile pot intra în legătură cu un consultant Vodafone Business pentru sfaturi și mai multe informații legate de principalele teme ale platformei, care vor fi oferite gratuit.

„Vodafone s-a angajat să sprijine companiile mici și medii în acest demers, să fie un partener de încredere pentru acestea în procesul de transformare digitală și adaptare la un mediu în continuă schimbare. Inițiativa de a lansa o platformă care vine în ajutorul IMM-urilor din România cu informații relevante și consiliere gratuită din partea consultanților noștri este unul dintre instrumentele prin care ne propunem să concretizăm acest obiectiv.” Mihnea Rădulescu, Director Vodafone Business Unit, Vodafone România

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button