PC&Consoles

Utomik doreste sa fie ceea ce OnLive nu a putut si o alternativa la Steam

OnLive, la data aparitiei, s-a dorit a fi un serviciu revolutionar. Menit sa ofere gamerilor posibilitatea de a se juca fara a avea un PC de tip uzina nucleara. Din nefericire, OnLive a avut aceasi soarta precum pasarea Dodo, fiind pe lista site-urilor disparute.

Utomik doreste sa fie ceea ce OnLive nu a reusit, site-ul intrand in open beta in urma cu doar cateva ore, promitand o galerie de jocuri impresionanta. 

Site-ul in cauza propune un pret initial de 6 dolari pentru inceput, in beta, urmand ca acesta sa creasca la 10 dolari dupa lansarea oficiala, punand astfel la dispozitia utilizatorului platitor nu mai putin de 145 de jocuri pe care le poate juca online.

Serviciul pe baza de abonament se pare ca este disponibil in Statele Unite, Canada si unele parti din Europa, printre care si Romania.

De mentionat faptul ca nu este primul serviciu de acest gen, iar Gaikai, un alt competitor pe piata de game-streaming a fost cumparat de Sony, iar OnLive este oale si ulcele. Asa ca intrebam si noi: „Oare exista o astfel de piata?”

Diferenta intre Utomik si restul competitorilor este ca Utomik permite si descarcarea titlurilor, la un pret de doar 6 dolari, iar selectia de jocuri nu este rea.

Utomik sustine ca serviciul lor poate livra un anumit joc unui abonat intr-un timp extrem de scurt, asta pentru ca reuseste sa combine jocul descarcat pe hard cu streaming-ul acetuia, accesarea unui nou nou joc facandu-se extrem de repede.

[utomik.com]

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Pingback: Utomik - Varianta NetFlix pentru gameri! — Damndude.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button