Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Utilizatorii Google+, deranjați de scurgerea datelor, dau in judecata Google

/
/
/

In aceeași zi în care Google a anunțat că închide Google+, ca urmare a scurgerilor de date, doi utilizatori au depus plângere în instanța federală din San Francisco, spunând că dreptul lor la viata privată a fost încălcat .

Cazul Matt Matic și Zak Harris impotriva celor de la Google, afirmă că „abordarea relaxata” a companiei a dus la apariția unor erori API care au dezvăluit detalii personale ale aproape 500 000 de utilizatori ale platformei.

Joshua Watson, avocatul lui Matic și Harris, a scris în plângerea depusă luni.

Mai rău, după ce au descoperit această vulnerabilitate în platforma Google+, pârâții au păstrat tăcerea timp de cel puțin șapte luni, luand o decizie calculată de a nu informa utilizatorii cu privire la compromiterea informațiilor personale, incalcand în continuare confidențialitatea datelor consumatorilor și expunându-i furtului de identitate sau mai rău.

Bărbații invoca încălcarea Legii concurenței neloiale din California, neglijență și invadarea vieții private, printre alte revendicări.

Compania nu a facut inca niciun comentariu oficial.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar