MORE

Utilizatorii de Windows 7 si 8 sunt presati sa instaleze Windows 10

Cand vine vorba de schimbare multi dintre noi suntem destul de reticenti la inceput fiindca uneori se fac modificari majore si vrem sa asteptam review-urile, sa auzim parerile celorlalte persoane si sa isi bata capul altii inainte sa ne punem noi nervii si piticii la bataie.

Pe de alta parte, noi mai suntem si tare comozi. Ce sa mai stam sa schimbam geamuri cand cele actuale inca isi fac treaba bine.

Totusi, aceasta atitudine nu prea este agreata de catre Microsoft. Motivul este foarte simplu. Ei va ofera upgrade gratuit la Windows 10 si voi nu vreti sa profitati de „oferta” lor foarte marinimoasa.

Din punctul lor de acest lucru nu este acceptabil asa ca fie ca vreti, fie ca nu, trebuie sa „asimilati” negresit noul sistem de operare.

Mai nou, din cauza unui „bug” ramas inca de la lansarea Win 10, multi utilizatori cu Win 7 si 8 s-au trezit ca sistemele lor incercau sa instaleze noul OS.

De obicei, dupa ce descarcai cateva update-uri, erai rugat sa dai restart la PC ca sa fie instalate. Cand colo, te trezeai ca nu se instalau actualizari, ci un geam nou. La un moment, cineva a descoperit in update history nu mai putin de 31 de incercari esuate de instalare.

W10_Failed_Attempts-1[1]

De asemenea, a mai fost un bug in care Windows update iti bifa „accidental” casuta facultativa pentru upgrade-ul la Win 10.

[Forbes]

Articole asemanatoare

Back to top button